Min resa!

Nu ska jag ta och berätta lite mer om min lilla resa samt visa bilder! Har dock lagt upp de bästa bilderna på facebook. Så om ni vill se bättre bilder kan ni kolla där! Här är det bara a random ihop pock av mobilbilder och annat skrot. 

Första två dagarna spenderade vi i L.A. Vi såg Hollywood skylten, walk of Fame, Santa Monica beach, universal studios osv! Skulle lätt kunna åka tillbaka till L.A och spändera en redig amount of time där. Vädret var underbart, staden var fantastiskt, allt var perfekt! Sista dagen avslutade vi med en Bonfire. Vi tog oss dit med en partybus (sån på film), väldigt cool upplevelse! 

Sedan åkte vi vidare mot Las Vegas! Vegas var en väldigt underlig stad. Var som på film. Saker fanns att se över allt. Var nästan lite överväldigande, men var häftigt! Vi åkte först till den kända Las Vegas skylten, sedan fick vi tid för shopping längst den kändaste gatan. Efter det åt vi middag på ett casino/hotell. Dagen slutade vi med att se en ljusshow samt en fontänshow! 

De senaste dagarna spenderade vi i black Canyon och Colorado river, Grand Canyon och Sedona, Arizona. Hela resan var helt underbar, tusen gåner bättre jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Har inte bara fått minnen för livet utan även vänner för livet! 

Tack och hej! 


Kommentarer
Postat av: Emma the best

:)

2013-04-16 @ 10:15:23
Postat av: Poopie and poop

ÅÅÅ så kul du har haft det på din resa! H tycker att en av killarna var rätt så snygg. Lilla R är mest avundsjuk på alla coola ställen du har varit på (typ Grand Canyon och Hollywoods Walk of Fame).. men även poopie tycker att du (Hermione) är cool! Trolla dig hit snart! :) puss

2013-04-16 @ 18:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0