Skolan

Under tiden jag bosätter mig i USA kommer jag självklart gå i skola där (hela grejen som utbytestudent). skolan jag är inskriven i är en relativt liten skola, med bara 520 Elever. Skolan är, till min fördel, en väldigt aktiv skola. Med det menas att det finns många "after school activities" på skolan, det vill säga olika aktiviteter så som sporter, kör, matteklubb osv. Det jag håller på klura på nu är vad jag vill välja, i och för sig är det långt kvar innan jag ska välja, men kul att börja tänka lite iaf.

Några klubbar jag inte kommer välja är:

  • Speech (vilket jag antar går ut på att hålla tal)
  • Math League (Om du sett meangirls vet du hur den funkar)
  • Spanish Club (Efter som jag inte kan spanska känns det ologiskt att va med i den)
Sedan finns det även några klubbar som jag inte riktigt förstod vad de innebär... men för utom det känns det flesta aktivitererna riktigt roliga, vilket gör mitt val såååå mycket svårare! Kan säga att jag för första gången på flera år längtar efter att somaren ska ta slut och jag får börja skolan... Trots att jag ser fram emot sommaren galet mycket!!


(random bild från förra sommaren)

EN FAMILJ

Varning för ett långt inlägg!

När man åker som en utbytesstudent (vilket är det jag ska göra) så får man tilldelat en värdfamilj som man ska bo hos under året. De blir dem som ska visa en saker, ta hand om en helt enkelt. Världfamiljen är (oftast) även de som avgör vart man kommer bo under året. Där dom bor, bor även jag...

Till saken till hör att det brukar dröja vääääääääldigt länge innan man blir tilldelad en familj. Allting måste liksom fungera. Jag vet de som inte fått veta vart de ska fråns en vecka innan själva avresan. Det är de normala. Att man får vänta nästan in i det sista på att veta vem det är man ska tillbringa sitt år hos.

På grund av detta kom det som en chock för mig när dem ringde från EF igår och berättade att jag fått en FAMILJ!! vet ni hur galet det här är? om en tröja fick mig att inse att jag ska åka, får det här mig att bli helt crazy!! JAG HAR REDAN EN VÄRLDFAMILJ!! Tjejen från EF som ringde och berättade för mig, förklarade hur otroligt ovanligt det är att man får en familj så här tidigt (vilken på nått sätt gör mig ännu gladare). Allt flyter på så bra!

Om min familj:
  • Föräldrar - Becky och Shane (34- och 39 år)

  • Barn - Jennifer och Kaitlyn (4- och 7 år)  

  • Djur - En hund och två katter

  • Relion - Luteraner 

  • Bor i FOLEY minnesota  



  • Foley är ungefär som vännes 

  • Närmsta stad är St Cloud 

  • St Cloud är ungefär som umeå stort

  • Dom tycker om - Basketball, Bowling, Crafts, Eating Out, Fishing, Golf, Movies, Music, General, Theater, Visiting Relatives, Watching TV, Woodwork, Community Event 

Jag kommer alltså bo i Foley i minnesota nästa år, om allt flyter på som det ska. Minnesota ligger högt uppe vid gränsen till Canada och jag kommer bo ungefär i mitten av minnesota. Vädret nu i Mars verkar vara ungefär som början av en svensk sommar:

Ahhhh det som händer här näst är att jag ska ta kontakt familjen för att lära känna dem bättre och så, Fy såå kul!!
Hej då!




s: Basketball, Bowling, Crafts, Eating Out, Fishing, Golf, Movies, Music, General, Theater, Visiting Relatives, Watching
TV, Woodwork, Community Event

SPORTLOV!!!

Om några timmar drar jag i väg till stockholm för att träffa min käraste syster Emma. Hela mitt lov är packat med roligheter från början till slut, vilket känns väldigt roligt! Vill hinna göra så mycket som möjligt med de människor jag tycker om som mest nu i vår. Försöker kompensera upp det faktum att jag sedan inte kommer träffa någon av dem från på nio månader... För det är ju trots allt människorna här som kommer gör det svårast att lämna och då vill jag i alla fall ta med mig massor av härliga minnen.


Nee nu ska jag ta och packa det sista innan jag drar i väg mot huvudstaden!
Ha det så bra!

RSS 2.0