Move 2013



Förra helgen spenderade jag med delar av min ungdomsgrupp. Vi åkte in till the Twin Cities för en Missionsresa/Ungdomskonferens. Helgen var fylld av bra musik, en talare från Chicago och volontär arbete. Varje undomsgrupp blev på Lördagen assigned a certain outreach. Min grupp tillsammans med två andra från området jobbade på en Thriftshop i tre timmar. Vi jobbade väldigt effektivt och innan vi lämnade räknade dem ihop att vi samlat ihop ungefär $ 10 000 vilket är ca 72 000 Svenska kronor. Var en väldigt lärorik helg. Upplevde massa häftiga saker. Är verkligen lyckligt lottad att ha hittat så otroligt många underbara människor under mitt år!

Min resa!

Nu ska jag ta och berätta lite mer om min lilla resa samt visa bilder! Har dock lagt upp de bästa bilderna på facebook. Så om ni vill se bättre bilder kan ni kolla där! Här är det bara a random ihop pock av mobilbilder och annat skrot. 

Första två dagarna spenderade vi i L.A. Vi såg Hollywood skylten, walk of Fame, Santa Monica beach, universal studios osv! Skulle lätt kunna åka tillbaka till L.A och spändera en redig amount of time där. Vädret var underbart, staden var fantastiskt, allt var perfekt! Sista dagen avslutade vi med en Bonfire. Vi tog oss dit med en partybus (sån på film), väldigt cool upplevelse! 

Sedan åkte vi vidare mot Las Vegas! Vegas var en väldigt underlig stad. Var som på film. Saker fanns att se över allt. Var nästan lite överväldigande, men var häftigt! Vi åkte först till den kända Las Vegas skylten, sedan fick vi tid för shopping längst den kändaste gatan. Efter det åt vi middag på ett casino/hotell. Dagen slutade vi med att se en ljusshow samt en fontänshow! 

De senaste dagarna spenderade vi i black Canyon och Colorado river, Grand Canyon och Sedona, Arizona. Hela resan var helt underbar, tusen gåner bättre jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Har inte bara fått minnen för livet utan även vänner för livet! 

Tack och hej! 


Discovery tour

Har nu varit på en alldelses underbar resa till sammans med 50 andra utbytestudenter. Vi besökte som tidigare nämnt LA, Las Vegas och Grand Canyon. Var bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Har klippt ihop en liten video från resan som ni kan få ta del av! 
 
 
Mer om resan kommer snart! 

RSS 2.0